Ajax site

      Inchirieri birouri Bucuresti


Inchirieri spatii birouri Bucuresti – Inchirieri spatii birouri in vile, apartamente sau cladiri de birouri in Bucuresti

MEYERS.RO va prezinta cele mai bune oferte de inchiriere spatii birouri in Bucuresti!

Veti gasi aici spatii de birouri grupate pe categorii, si  anume spatii de birouri in apartamente (aici pot fi incluse atat apartamente in blocuri noi sau vechi in care sunt si locuinte, cat si blocuri in care sunt numai spatii de birouri, in care isi au sediul doar firme, de exemplu in Piata Victoriei), dar si spatii de birouri in vile (aici putem gasi vile luate ca intreg sau apartamente in vila care pot fi utilizate ca spatii de birouri, gen Dorobanti - Capitale) si inchirieri spatii birouri in cladiri de birouri sau centre de afaceri (aceasta categorie poate prezenta cel mai mare pret raportat la spatiul efectiv dar si cel mai mare grad de confort, imagine, facilitati si localizare):

Inchirieri spatii birouri:

Birouri in apartamente  

Spatii birouri in vile

Birouri in cladiri de birouri

 

Inchiriere spatii birouri Bucuresti inchirieri cladiri birouri bucuresti

Cu o experienta in piata spatiilor de birouri de peste 18 ani, va putem pune la dispozitie o gama larga de oferte de vanzare spatii de birouri in Bucuresti. Aceste spatii pot fi - din nou - grupate in categorii, mai ales pentru faptul ca multe puncte de lucru de firma sau chiar sedii ale societatilor necesita diferite cerinte ca: prezenta acestora pe parter, foarte aproape de metrou, cu locuri de parcare alocate, sau chiar spatii comerciale care pot fi utilizate in scop de birouri - comercial (vezi bancile, agentiile de turism, asigurari etc):

Vanzari spatii birouri 

In apartamente 

In vile  

In cladiri de birouri

 Deasemenea veti putea cumpara, vinde si inchiria spatii de birouri in toate zonele esentiale de business ale Capitalei, atat in zone centrale si ultracentrale gen Piata Victoriei, Piata Romana, Aviatorilor, Dorobanti si Dorobanti Capitale, Floreasca, Domenii, Casin, Universitate, Unirii, Decebal, Piata Alba Iulia, cat si in cartiere gen Tineretului, Vacaresti, Nerva Traian si Timpuri Noi, Cantemir, Marasesti, Berceni etc.  Selectăm pentru dvs, in functie de cerinte, spatii cu un bun acces la mijloacele de transport in comun - in special metrou - dar si spatii de birouri plasate in puncte strategice, in functie de obiectivul de afaceri al societatii dvs. Buni cunoscatori ai pietei imobiliare de birouri, intelegem orice nevoi sau cereri in asemenea masura incat va vom furniza cele mai bune solutii existente in acel moment in piata.

 

  

Specialistii noștri, având o vechime de peste 18 ani în piata de birouri din Bucuresti, nu numai că vă pot oferi cele mai bune si viabile oferte ci vă pot acorda asistență procedurală de excepție privind contractul de închiriere! Acesta poate conține - și de multe ori chiar conține - nenumărate capcane menite să vă facă să plătiți mai mult decât trebuie, să rămâneți fără garanție la plecare sau chiar să fiți evacuați din spațiu fără nici un motiv plauzibil! Nu neglijați acest aspect, este unul deosebit de important! Aveți deja aceste probleme? Sunați chiar acum!

Vedeti ultimele anunturi cu birouri de inchiriat in zona in care doriti sa relocati birourile dvs:

Aviatiei

Aviatorilor

Calea Victoriei

Cotroceni

Dacia - Eminescu

Dorobanti

Floreasca

Magheru

Amzei

Piata Victoriei

Piata Romana

Primaverii

Stefan cel Mare

Unirii

Universitate

Evident ca in Bucuresti, la cerere, va putem pune la dispozitie spatii de birouri de inchiriat in sector 1, sector 2, sector 3, sector 4 si sector 6, daca asta va doriti. In cazul in care nu stiati, punctul de lucru al firmei nu trebuie sa fie neaparat in acelasi sector cu sediul social al firmei. De aceea, nu va lasati prada acestei impresii. Sediul social al firmei este sediu social insa punct de lucru poate fi oriunde, chiar si peste hotare daca actionarii firmei hotarasc asta.

 NOUTATI

Ați aflat despre oferta noastră de birouri de inchiriat cu COMISION ZERO

Comision 0 este oferta pe care o lansăm in cazul in care inchiriati orice spatiu de birouri din Bucuresti aflat in oferta noastră. Mai mult, chiar daca nu se afla in oferta noastra, atata timp cat sunteti clientul nostru, comisionul pentru firma dvs. va fi ZERO!

Contactati-ne chiar acum la tel. 0728.407.407 pentru detalii sau trimiteti cererea dvs. Vă vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Abonare la newsletter


Ultimele cautari: vanzare apartamente 3 camere dorobanti, apartament in vila dorobanti capitale, inchirieri birouri bucuresti, inchiriere restaurante, apartamente dorobanti floreasca, apartamente de inchiriat bucuresti, apartamente de vanzare dorobanti, birouri bucuresti, spatii birouri, apartamente de vanzare bucuresti, apartamente noi, vile dorobanti, vanzare vile herastrau, apartamente noi floreasca, 2 camere 1 mai, apartamente de vanzare unirii 2 camere, apartament 2 camere dorobanti, apartamente 3 camere ion mihalache, apartament 3 camere unirii, vanzari apartamente domenii, apartamente de vanzare decebal, apartament nerva traian, vile domenii, agentie imobiliara domenii, apartamente 3 camere tineretului,


Inchirieri birouri Bucuresti | Apartamente de inchiriat Bucuresti | Apartamente de vanzare Bucuresti | Birouri de inchiriat sector 1 |

© 2006 - 2017 meyers.ro | Termeni si conditii

www.meyers.ro Web analytics